Webmester szolgáltatás

Webmester tanácsadás online

Miért szükséges az online webmester tanácsadás?

A webmester tanácsadás azért szükséges, mert a honlapoknak is van egy élettartalma. Ami attól függ, hogy a működésük alatt a honlap webmestere – ha van ilyen – megfelelő módon frissítette és karbantartotta e a honlapot, vagy a honlap gyakorlatilag az átadásától kezdve „magára lett hagyva”.

Az úgy szokott lenni, hogy a minden vállalkozás vezetőjének a fejében megfogalmazódik a gondolat, hogy nézzük meg, mit termel nekünk a weboldal, ha már költöttünk rá.

A gondolatot tett követi, majd pedig a szomorú valóság, miszerint;

Felesleges pénzkidobás volt.

Nos ez egyáltalán nem igaz!

A probléma ott van, hogy a KKV-k nagy része sincs felkészülve arra, hogy webmester segítségével dolgozzon.

A honlapját folyamatosan képes legyen kezelni, hiszen ahhoz szakember kell, akit sok esetben nem képes foglalkoztatni. A jó hír, hogy nem is kell.

Erre való az online webmester tanácsadás.

Az online webmester tanácsadás keretein belül felmérem honlapja állapotát, karbantartottságát, SEO optimalizáltsági szintjét, a tartalmai minőségét, és a honlap marketing értékét. Majd ezek után online konzultáció keretében, amit írásos anyag átadással is kiegészítek, elmagyarázom mik azok a feladatok, amiket el kell végezzen honlapjával kapcsolatban, ahhoz, hogy a jövőben honlapja megfelelő online marketing felületként működjön vállalkozása számára.

Webmester tanácsadás

Általános tapasztalat az, hogy teljesen „elhanyagolt” tartalmilag nem megfelelő honlapokat kapok kézhez, sok esetben azzal a megjegyzéssel, hogy „úgyis tudom, lehetetlen megmenteni”.
Nos ez sem igaz feltétlenül. Bár egy olyan honlap, ami évek óta karbantartatlanul, tartalmi frissítések nélkül működött sok esetben tényleg menthetetlen, illetve a hibák kijavítása többe kerülhet, mint egy új honlap létrehozása.

De munkatársaimmal – akik a honlapkészítés, a tartalom gyártás, és a marketing, webmarketing világában dolgoznak velem együtt – mindent meg szoktunk tenni, hogy a lehető legoptimálisabb megoldást tudjuk javasolni az online webmester tanácsadás szolgáltatásunk keretében.

Az online webmester tanácsadás díjazása és tartalma

Online tanácsadás egyszeri megbízással

Legyen tisztában honlapja állapotával

Ft 27 000 / alkalom

A szolgáltatás keretében a tanácsadás megkezdése előtt teljes honlapauditot készítek, és javaslatot teszek a arra nézve mit érdemes változtatni a jövőben. A tanácsadás keretében webmarketing technikák alkalmazására is javaslatot teszek.

Ezek a tartalmak is érdekelhetik

Wordpress-Elementor sebességprobléma?
Webmester szolgáltatás

WordPress-Elementor sebességprobléma megoldása

Új WordPress betöltési sebesség probléma borzolja a honlapkészítők idegeit, legyenek profik, vagy hobbi oldal készítők. A WordPress-Elementor sebességprobléma valójában nem egy olyan probléma amitől eret kéne vágni, de az tény főleg mobil nézetben jelentősen belassítja a honlap betöltési sebességét. Erre találtunk mi egy jó megoldást. Lassú az oldalbetöltési sebessége a WordPress-Elementor párosnál? Ismert és az

Tovább olvasom »
webmester
Webmester szolgáltatás

Átalánydíjas webmester szolgáltatás

Ma egy KKV honlapja az elsődleges marketing felülete minden tekintetben. Igaznak kell ennek lennie az ügyfelek kapcsolattartásának kezelésében, az új ügyfelek megszólításában, a termék vagy szolgáltatás népszerűsítésben és eladásban.
A mai modern honlapoknak ügyfélbarátnak kell lennie. Egy webmester feladata pedig ennek a kialakítása, folyamatos fejlesztése, az értékesítési szint fenntartása, a látogatottság biztosítása.

Tovább olvasom »
Webmester tanácsadás
Webmester szolgáltatás

Webmester tanácsadás online

Miért szükséges az online webmester tanácsadás?
Mert a honlapoknak is van egy élettartalma, ami attól függ, hogy a működésük alatt a honlap webmestere – ha van ilyen – megfelelő módon frissítette és karbantartotta e a honlapot, vagy a honlap gyakorlatilag az átadásától kezdve „magára lett hagyva”.

Tovább olvasom »