Webmester szolgáltatás

WordPress-Elementor sebességprobléma megoldása

WP sebesség probléma

Új WordPress betöltési sebesség probléma borzolja a honlapkészítők idegeit, legyenek profik, vagy hobbi oldal készítők. A WordPress-Elementor sebességprobléma valójában nem egy olyan probléma amitől eret kéne vágni, de az tény főleg mobil nézetben jelentősen belassítja a honlap betöltési sebességét. Erre találtunk mi egy jó megoldást.

Lassú az oldalbetöltési sebessége a WordPress-Elementor párosnál?

Ismert és az Elementor vezetői szerint nem azonnali javításra kerülő “hiba”, hogy az Elementor annyi html kódot generál, hogy az lelassítja jelentősen a WordPress honlapját.  Amit nyilván más pluginokkal akar újra gyorssá tenni, ám minden próbálkozása sikertelen, vagy kompromisszumokkal is csak érezhető félmegoldás?

WordPress-Elementor sebességprobléma?

Tálcán kínáljuk a megoldást!

Gyakorló webmesterekként azt állítjuk, hogy nem akkora nagy a baj, mint ahogy azt többen próbálják túl dimenzionálni, de tény. A WordPress alap Elementorral szerkesztett honlapok esetében komoly első sorban mobil sebesség betöltési problémák tapasztalhatók. Cserébe az Elementor kiadója nem ígér azonnali gyors változást.

Mi azonban igen!

Adjon nekünk két órát és mérhetően megoldódik a WordPress-Elementor sebességprobléma!

Természetesen nem azt ígérjük, hogy a világ leggyorsabb honlapja az Öné lesz, de akár jelentősen is képesek vagyunk javítani a betöltési sebességén.

Hogyan csináljuk?

Ezt kicsit titkolnánk, de cserbe személyes supportot adunk. Azaz nem egy csodatévő pluggint árulunk – bár nem titok, hogy a megoldás kulcsa egy plugin – hanem egy személyes közel két órás webmesteri munkát, aminek mérhető eredménye lesz, azonnal.

És mi ennek az ára?

Egy személyes webmesteri sebességoptimalizálás az Ön WordPress alapú Elementorral szerkesztett honlapján jelenleg:

23 500 Ft

Ráadásul, mint egy garanciaként a szolgáltatás tartalmaz egy személyes konzultációt is, ahol elmondjuk, hogy a honlapja felépítésénél milyen hibákat észleltünk – ezek nagy részét javítjuk is – valamint meg és átvizsgáljuk szerverbeállításait, ha azt tapasztaljuk, hogy a felmerülő sebesség problémát, nem csak az Elementor okozza.

Ezen kívül még számos hasznos tanácsot is adunk arra nézve, hogy mely pluginokat és hogyan használja annak érdekében, hogy a pluginok sokasága ne lassítsa WordPress alapú honlapját.

Tisztelt Érdeklődő!

Arra törekszünk, hogy már az első kapcsolatfelvételnél olyan információkhoz jussunk Öntől, ami megkönnyíti és meggyorsítja együttműködésünket. Ezért kérjük pontosan töltse ki, adatbekérő űrlapunkat, majd küldje el ügyfélszolgálatunkhoz, ahol amint feldolgozzák, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot.


Miben segíthetünk?

Kérem röviden írja le milyen szolgáltatást szeretne igény bevenni


Szolgáltatás megrendelés

Az alábbi űrlap elküldésével megrendelem önöktől a WP-Elemeentor Speed szolgáltatást.

Tisztelt Felhasználó!

Arra készül, hogy személyes adatot osszon meg a honlap üzemeltetőjével!

Kérjük, előtte olvassa el, és vegye tudomásul Adatvédelmi tájékoztatónkat.

Amennyiben nem ért egyet adatvédelmi irányelveinkkel, kérjük olyan úton keressen meg bennünket, ahol személyes adatai nem rögzítődnek - telefonon, vagy személyesen -, ha nem ért egyet adatvédelmi irányelveinkkel, nem áll módunkban az űrlapját befogadnunk elektronikus úton.

A szolgáltatás menete

Küldje el a megrendelő formot részünkre, mi feldolgozás után felvesszük Önnel a kapcsolatot és időpontot egyeztetünk. Amennyiben ez megtörtént végzünk  egy közös sebesség mérést erre a Google PageSpeed Insights szolgáltatását használjuk. A mért adatokat közösen rögzítjük. Ezek után kérünk egy ideiglenes adminisztrátori hozzáférés honlapjához, és elvégezzük vállalt feladatainkat. Ha elkészültünk szintén közösen ismételt mérést végzünk és ha Ön elégedett, kiszámlázzuk a tevékenységünk munkadíját, amit kizárólag számla ellenében átutalással tud kiegyenlíteni.

A szolgáltatáshoz szükséges programok, segédprogramok

A szolgáltatásunkat távolról, Home Office-ból végezzük. Időpont egyeztetés alapján. A szolgáltatás eléréséhez Önnek telefon, vagy messenger kapcsolattal kell rendelkeznie, illetve telepítenie kell a számítógépére az Anydesk programot, a közös teszt érdekében.

Egyéb szolgáltatásaink

WordPressre optimalizált szerver szolgáltatás, garantált sebességgel

Kiemelt partnerünk minőségi “luxus” szolgáltatásokat nyújtó egyedi WP-re optimalizást szerverekkel áll megrendelői rendelkezésére, máshol szinte el sem érhető szupport szolgáltatásokkal.

Tartalommarketing szolgáltatások

A betöltési sebesség fontos, án ne feledjük el, ha nem megfelelő a honlap tartalma akkor mit sem ér. Ezért mi minden esetben azt javasoljuk, hogy elsőként honlapja tartalmára helyezze a hangsúlyt. A megfelelő tartalom és a megfelelő szöveg az, ami bizalmat épít és piacot teremt termékeinek, szolgáltatásainak. A KOMP Csoportnál dolgozó munkatársaink, segítenek a szövegírásban, és a tartalom marketing elkészítésében is.

Ezek a tartalmak is érdekelhetik

Wordpress-Elementor sebességprobléma?
Webmester szolgáltatás

WordPress-Elementor sebességprobléma megoldása

Új WordPress betöltési sebesség probléma borzolja a honlapkészítők idegeit, legyenek profik, vagy hobbi oldal készítők. A WordPress-Elementor sebességprobléma valójában nem egy olyan probléma amitől eret kéne vágni, de az tény főleg mobil nézetben jelentősen belassítja a honlap betöltési sebességét. Erre találtunk mi egy jó megoldást. Lassú az oldalbetöltési sebessége a WordPress-Elementor párosnál? Ismert és az

Tovább olvasom »
webmester
Webmester szolgáltatás

Átalánydíjas webmester szolgáltatás

Ma egy KKV honlapja az elsődleges marketing felülete minden tekintetben. Igaznak kell ennek lennie az ügyfelek kapcsolattartásának kezelésében, az új ügyfelek megszólításában, a termék vagy szolgáltatás népszerűsítésben és eladásban.
A mai modern honlapoknak ügyfélbarátnak kell lennie. Egy webmester feladata pedig ennek a kialakítása, folyamatos fejlesztése, az értékesítési szint fenntartása, a látogatottság biztosítása.

Tovább olvasom »
Webmester tanácsadás
Webmester szolgáltatás

Webmester tanácsadás online

Miért szükséges az online webmester tanácsadás?
Mert a honlapoknak is van egy élettartalma, ami attól függ, hogy a működésük alatt a honlap webmestere – ha van ilyen – megfelelő módon frissítette és karbantartotta e a honlapot, vagy a honlap gyakorlatilag az átadásától kezdve „magára lett hagyva”.

Tovább olvasom »